L’equip ha aconseguit el bitllet per la següent ronda de la Copa RFEF després de patir molt. La Peña Sport ha remuntat l’eliminatòria amb un 4 a 0 al descans, però a la segona part Boniquet ha forçat la pròrroga. En el temps extra Quim Araujo i Edgar han certificat el passi.

S’havia avisat que no seria senzill, i en efecte, no ho ha estat. La Peña Sport ha sortit en tromba i en una demostració d’efectivitat ha transformat en gol pràcticament totes les seves arribades en la primera meitat. Els navarresos han anotat quatre gols i tots ells a pilota aturada: al 5′ Igotz a la sortida d’un córner, al 15′ Uriz rematant una falta lateral, al 29′ Castán novament aprofitant un córner i al 39′ Rodrigo transformant un penal.

El més difícil pels de Tafalla estava fet, però en el segon temps el Sant Andreu ha portat el partit al seu terreny, s’ha començat a jugar la pilota i el perill a la porteria d’Iparraguirre ha arribat amb claredat. Boniquet, que havia sortit substituïnt el juvenil Jilmar, ha aconseguit fer el gol que forçava la pròrroga rematant un servei de córner. Un temps extra que a punt han estat d’evitar Edgar, Serramitja i Xapi Arnau en tres clares ocasions que no han trobat premi.

Piti Belmonte ha esgotat els canvis en la primera part de la pròrroga, donant entrada a Quim Araujo. El mago, tal i com ja va fer en l’anada, ha transformat la primera pilota que ha tocat i posava per davant l’equip en l’eliminatòria. Els locals necessitaven dos gols per passar i s’han anat a l’atac, un fet que ha aprofitat Edgar per fer el tercer al contraatac i sentenciar l’eliminatòria.

Peña Sport FC 4 (5)

UE Sant Andreu 3 (7)

Peña Sport: Iparraguirre, Carlos Garde, Liébana, Castán, Igotz, Rodellar, Toni, Borja, Rodrigo, Borrell i Uriz.

UE Sant Andreu: Éric, Xapi Arnau, Melo, Rubén, John (Cárdenas 46′), Jorge Muñoz, Aitor, Josu, Serramitja (Quim Araujo 96′), Jilmar (Boniquet 46′) i Edgar.

Gols: 1-0 Igotz (5′), 2-0 Uriz (15′), 3-0 Castán (29′), 4-0 Rodrigo (39′), 4-1 Boniquet (58′), 4-2 Quim Araujo (97′), 4-3 Edgar (111′).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS