Arriba la fase decisiva de la temporada, amb l’equip a per totes!

El futur quadribarrat a la lliga i a la Copa RFEF està en joc en les properes setmanes, amb partits contra tres dels quatre primers classificats i unes semifinals apassionants que no et pots perdre.

El primer partit, el que servirà per encarar aquest Tourmalet, serà aquest diumenge a les 12h a Ontinyent. Un clàssic de la categoria que aquest mercat d’hivern s’ha reforçat en la zona atacant i que ja va demostrar en la primera volta que és un rival molt complicat.

Només tres dies després, el líder, l’Olímpic de Xàtiva, visitarà el Narcís Sala. El partit contra els blancs començarà a les 19h30. El primer dels anomenats “partits de sis punts”, els tres que suma l’equip i els tres que no s’emporta un rival “directe”. Sense temps per respirar, diumenge a les 12h, l’equip viatjarà a Manises per enfrontar-se contra el tercer classificat, l’Huracán València, un rival contra el que mai s’ha pogut puntuar fins ara.

Sense descans, els andreuencs hauran d’afrontar l’anada de les semifinals de la Copa RFEF contra el Tenerife al Narcís Sala. Serà dimecres 6 o dijous 7 de març, encara per confirmar. L’afició tindrà una altra cita a l’estadi aquell mateix diumenge, contra l’Alcoyano a les 12h, un rival que l’any passat jugava a Segona A i que aquesta temporada és un dels grans candidats a l’ascens.

Arribarà, per fi, una setmana sense partit entre setmana. Això sí, el cap de setmana l’equip tornarà a València per enfrontar-se amb el Mestalla, un filial que sempre és perillós. I d’un filial a un altre, el del Tenerife B per afrontar la tornada de les semifinals de la Copa RFEF dimecres 20 o dijous 21. Aquest cop, per sort, el desplaçament serà en avió.

Si la semifinal genera desgast, l’equip s’haurà de sobreposar, doncs de seguida, diumenge 24, l’Orihuela visitarà Sant Andreu. Un dels equips que la temporada passada va jugar playoff i que enguany amb el tema dels avals va començar a Tercera. Per decisió del jutge, l’equip escorpí va ser readmès a Segona B i els seus fitxatges l’acosten a sortir de la zona de perill per convertir-se en un rival perillós.

Tancarà aquest etern Tourmalet la visita, novament entre setmana, a l’Espanyol B de Manolo Márquez a la Ciutat Esportiva Dani Jarque, dimecres 27 de març. L’equip gaudirà llavors d’una beneïda jornada de descans per recuperar una mica i agafar forces. Unes forces que seran molt necessaries en cas de passar a la final de la Copa RFEF, que es disputarà novament entre setmana.

Però com que la final encara queda molt lluny, ho deixarem aquí. Fins el 27 de març, un mes de bogeria, amb nou partits, que marcarà on se situa l’equip i quines opcions té de fer grans coses a final de temporada.

Un mes on l’equip necessitarà de tot el suport dels aficionats, és el moment de venir al camp a ajudar l’equip, no us ho perdeu!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS