Dídac estarà uns quinze dies de baixa

El central de Sant Andreu està de pega amb les lesions aquesta temporada. Dissabte a Llagostera, Dídac va patir un trencament d’un centímetre als isquiotibials que l’apartarà dels terrenys de joc durant dues setmanes.

Es tracta de la quarta lesió que pateix aquest curs el segon capità de l’equip, un titular indiscutible que aquest any no està podent tenir continuïtat pels problemes físics. Una fractura al pòmul, a les semifinals del Torneig dels Històrics, l’11 d’agost, el va fer ser baixa durant dos mesos. El 10 d’octubre tornava a disputar un partit, contra l’Huracán al Narcís Sala, però tot just tres setmanes després es feia un esquinç al turmell en el partit contra l’Espanyol B. Aquest cop el temps de baixa seria de dues setmanes per reaparèixer contra el Badalona completant els noranta minuts. Quatre dies més tard, en partit de Copa Federació contra el Logroñés, Dídac es retirava abans d’hora amb un trencament muscular que li costaria quatre setmanes més treballant al marge dels seus companys.

El defensa va començar l’any a punt, però el bon moment defensiu de l’equip el va fer veure els partits des de la banqueta. Amb l’acumulació de baixes, el de Llagostera era el seu segon partit consecutiu com a titular aquest 2013, però en el minut 34 de la primera part tornava a caure lesionat amb aquest trencament als isquiotibials. Una mala sort que es tradueix en només 521 minuts disputats en lliga per un fixe la temporada passada en l’onze de Piti Belmonte.

Ara Dídac té dues setmanes per tornar-se a recuperar i estar a punt per ajudar l’equip en tot el que calgui, amb un calendari que es presenta molt exigent.

Més en

Carpa de venda d’entrades a Fabra i Puig, 1

Premsa24 de maig de 2018

Carroza: ‘Afrontem la tornada amb serietat i il·lusió’

Premsa24 de maig de 2018

Sancionen Mikel Azparren amb dos partits

Premsa24 de maig de 2018

El futbol base es mobilitza per animar el Sant Andreu

Premsa24 de maig de 2018