Dimecres (19h30), el líder visita el Narcís Sala

Un Sant Andreu en creixement, consolidat entre els sis primers i que encara la recta final de temporada a només dos llocs de la zona de playoff, rebrà el fins ara millor equip de la lliga. Amb tretze partits encara en joc, la victòria permetria retallar punts amb la part alta.

Els punts que encara falten per disputar, 39, i la igualtat característica de la categoria, fan pensar que encara hi ha temps per sumar de tres en tres i acabar ficant-se en zona de playoff. Una feina difícil pel cúmul de partits, lesions i baixes, i també per l’avantatge que tenen els rivals que encapçalen la taula. Tot i això, la cara de l’equip fins el moment està sent excel•lent.

El Sant Andreu té 17 punts d’avantatge sobre la zona de promoció de descens, i el primer objectiu, la permanència, sembla prop d’aconseguir-se tot i la reducció de pressupost d’enguany. Pel segon objectiu, entrar a la Copa del Rei, l’equip compta amb un avantatge de 7 punts, ja que amb el Llevant B entre els primers, fins el 7è classificat disputaria la Copa l’any que ve i aquest és el marge amb el 8è, l’At.Balears.

Per millorar encara les prestacions de la temporada, les rondes superades a la Copa RFEF poden ajudar el club en l’econòmic, a banda de portar un trofeu a les vitrines. De moment ja tenim garantida una semifinal.

La cirereta del pastís, allò que tots els andreuencs desitgen, el play-off d’ascens, és un repte de màxima exigència, però l’equip pas a pas està aconseguint grans fites, per què no somniar. Amb 13 jornades per davant, el partit contra l’Olímpic no serà encara definitiu per cap dels objectius, però si pot ser un impuls de cara a la recta final de la temporada.

Us esperem a tots per mirar de fer volar l’equip cap a més amunt encara, perquè ens està fent gaudir dels bons resultats i de la seva lluita. Tots amb l’equip!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS