El Femení fa un pas de gegant

La victòria del Femení davant el Vic per 0-2 deixa les andreuenques 10 punts per sobre de les osonenques, l’equip que marca el descens, amb només 21 punts en joc. Amb la victòria del cap de setmana, segueixen cinquenes i comencen a veure la permanència, molt a prop.

Partit molt més important del que semblava el d’aquest cap de setmana a Vic. Si bé les andreuenques seguien cinquenes, les darreres jornades la classificació s’havia anat comprimint, i una victòria de les vigatanes hauria deixat tan sols 4 punts entre unes i altres i hauria obert un escenari per les últimes jornades del campionat amb l’equip amb avantatge sobre el descens, però molt més petit del que la temporada i el bon joc quadribarrat estaven mereixent fins al moment.

El partit a Vic, doncs, tenia trampa, ja que era obligat guanyar desprès de l’entrebanc a casa amb el Badalona, davant un equip que s’hi jugava molt.

Però amb el cop sobre la taula que van donar les nostres, la recta final de temporada s’encara amb un coixí respecte el descens força còmode, 10 punts més el goal-average, i unit a l’entrebanc del Badalona, les reforça a la cinquena posició a falta de només 7 jornades.

Encara calen alguns punts per segellar la permanència, pel que l’equip no es pot relaxar, i la lluita per mantenir la cinquena posició amb Lleida, Sant Gabriel i Badalona ja fa jornades que està essent acarnissada, però el coixí de 10 punts permet mirar amb optimisme el futur i il·lusionar-se amb aquesta recta final de temporada.

A Vic l’equip va sortir decidit a no donar opcions a les rivals en un partit molt seriós. La seguretat defensiva va ser clau per mantenir el marcador a 0 davant les necessitats de les osonenques, que amb el factor camp i jugant-s’hi la vida van empènyer amb molta força i van complicar la vida a les nostres.

Però l’equip es va mostrar molt segur, i al descans el marcador es mantindria tal i com havia començat.

A la segona, la tònica es repetia, seguretat defensiva andreuenca i molta lluita per part dels dos equips, de mica en mica la tensió creixia i les urgències apareixien, el Vic estava obligat a obrir línies i poc a poc les nostres trobaven el desordre necessari en les rivals per fer mal.

El gol de Sílvia al minut 73 era un cop molt fort per les vigatanes, que van acusar encaixant-ne un altre només cinc minuts després, amb el partit trencat i el cansament dels minuts acumulats Rocío marcava el segon i sentenciava un partit jugat amb molta solvència per les nostres i on les locals malgrat la seva lluita i intensitat no es van poder sobreposar.

Gran victòria, molt competida, i un pas més en el bon camí del Femení aquesta temporada.

Foto: vic-riuprimer.cat, PereRoca

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS