El Juvenil A guanya a la Damm i encadena el seu quart triomf consecutiu

Com no podia ser d’una altra manera, i fidels al costum, els andreuencs van haver de remuntar novament un marcador advers per imposar-se 2-1 i finalment emportar-se els tres punts en joc.

En un partit emocionant i igualat, amb tots dos equips assentats a la zona tranquil•la de la taula classificatòria, van ser els quadribarrats els qui es van endur el triomf gràcies a la seva major empenta a la segona meitat del partit.

Després d’uns compassos inicials de domini altern, David va avançar als cervesers al minut 17. El partit estava molt obert, amb opcions per tots dos equips. Encara que les ocasions no eren molt clares, la pilota anava d’una a una altra àrea amb facilitat. Però seria finalment el Sant Andreu, gràcies a un gol d’Adri Ruiz, qui aconseguiria la igualada al minut 43. Un gol psicològic gairebé a la vora del descans.

L’empat va donar ales als locals, que a la segona meitat van insistir més que els seus rivals per desnivellar el partit. El premi de la victòria arribaria en el minut 63 amb una bona rematada de cap de Josevi. A partir d’aquest moment els andreuencs van saber controlar bé el partit, donant poques opcions als visitants, que això si, van disposar de la seva millor oportunitat a pilota parada, amb una llançament de falta que es va estavellar en la creueta de la porteria quadribarrada.

Amb aquesta victòria, el Juvenil A en suma ja quatre de consecutives i s’acosta molt, tot i que no tanca encara matemàticament, a la continuïtat en l’elit de la categoria. La fenomenal segona volta dels nostres juvenils, on solament són superats pel líder, el FC Barcelona, ha consolidat un equip que en la primera volta sempre va ser competitiu però li va fallar la fortuna i que ara ha demostrat ja estar totalment assentat a la categoria i amb capacitat per competir amb els millors.

Estadi Narcís Sala. Nit molt freda i uns 300 espectadors

UE Sant Andreu: Aliaga, Jarque, Dowi, Jilmar, Xavi Vicente, Arthur (Rojas, min. 74), Josevi (Llatjós, min. 73), Casanova (Sergio, min. 72), Bernat (Fabià, min. 65), A. Ruiz i Artigas

CF Damm: Hugo, Pol Gómez, Gerard, Ian, Víctor, Éric, David (Mario, min. 79), Veli (Anás, min. 78), Gassama ,Mia (Monsó, min. 70)i Mateo.

Gols: 0-1,David (min. 17); 1-1, A. Ruiz(min. 43); 2-1, Josevi(min. 63)

Àrbitre: Rebollo López. Va amonestar a Jilmar; i a Éric i Pol Gómez.

Foto:elesferico.blogspot.com

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS