Els entrenaments del futbol base al Narcís Sala, suspesos aquest dimecres

La importància del partit del primer equip contra el líder, dimecres a les 19:30, fa que no hi hagi entrenaments a l’estadi aquella tarda. L’única excepció són els equips que s’exerciten a darrera hora (21:20-22:30), que podran fer-ho amb normalitat.

Per normativa de seguretat, marcada per la Llei de l’Esport, el camp ha d’estar totalment buit una hora abans del partit perquè els Mossos d’Esquadra facin la ronda d’inspecció a les instal·lacions. Ningú que no pertanyi al dispositiu del partit pot ser llavors a l’interior de l’estadi.

Això obliga a anul·lar les sessions previstes, incloses les dels més petits que entrenen més d’hora. Us preguem que disculpeu les molèsties i us animem a recolzar el primer equip en un partit molt important per les aspiracions d’aquesta temporada.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS