Matinal de golf per fer pinya

El primer equip ha canviat aquest matí la gespa del Narcís Sala per la del Pitch & Putt de Can Dragó i la pilota de futbol per una de golf, en una de les activitats que el cos tècnic decideix fer de tant en tant per trencar la rutina dels entrenaments.

Com sempre el bon ambient i la diversió han predominat en un dia diferent que ha servit per desconnectar momentàniament del que li espera a l’equip, un calendari farcit de partits que tornarà a la dinàmica de dimecres-diumenge.

Després de comprovar les habilitats amb el pal de golf, la plantilla ha dinat plegada per agafar forces. Demà a les 10:00 l’equip completarà el darrer entrenament abans de rebre diumenge a les 12:00 el Constància al Narcís Sala.

Fotos: @marcserramitja, @m_araujo7 i @johnneeskens

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS