Nova remuntada del Juvenil A

Tercera victòria consecutiva del Juvenil A per 3-1 davant l’AEC Manlleu. Novament l’equip va haver de remuntar un resultat advers davant un rival que, malgrat el lloc que ocupa en la classificació, va complicar molt les coses.

Els quadribarrats van saltar al camp potser confiats en excés, i sense la suficient concentració per afrontar un partit de Divisió d’Honor, influenciats per la mala situació classificatòria del rival. I és evident que avui dia ningú regala res, i els visitants van afrontar el partit amb molta serietat, la qual cosa els va fer ser clars dominadors durant la primera meitat marxant al descans amb avantatge de 0-1, gràcies al gol de Jacobs al minut 12. Els andreuencs no van saber reaccionar al matiner gol del Manlleu, que fins i tot va tenir opcions per haver augmentat el seu avantatge.

En la represa el panorama va canviar per complet. Els locals van realitzar 3 canvis al descans, i sobretot el que va canviar va ser l’actitud i la mentalitat general de l’equip, que va passar a dominar de forma molt clara el seu rival, al que va tancar a la seva àrea. Aquesta pressió va donar el seu fruit en el minut 59, quan Pol va rematar de cap un corner per aconseguir igualar el partit. Els visitants, que ja solament es deixaven veure en tasques defensives, van acusar el cop i encaixarien el segon gol només 8 minuts després en transformar Adri Ruiz un clar penal comès sobre Fabià. Malgrat l’escassa renda, el partit semblava sentenciat per la superioritat que mostraven els locals en aquesta segona meitat, i més després de rebre Ot la segona targeta groga i la conseqüent expulsió. Finalment, mancant 5 minuts per a la conclusió del partit, novament Adri Ruiz s’encarregaria de segellar la victòria quadribarrada amb el tercer i definitiu gol.

Bona ratxa del nostre Juvenil A, que suma la seva tercera victòria consecutiva i la cinquena jornada sense conèixer la derrota. La línia ascendent de l’equip queda reflectida en els nombres d’aquesta segona volta, en la qual ja s’han sumat més punts que en tota la primera i s’ha obert una renda, gairebé definitiva, de 12 punts pel que fa al descens a falta ja solament de 7 jornades per finalitzar la lliga.

Estadi Narcís Sala: Uns 200 espectadors

UE Sant Andreu: Aliaga, Jarque (Dowi), Xavi Vicente, Jilmar, Pol, Sergio (Arturo), Bernat (Fabià), Casanova (Rojas), Artigas, Adri Ruiz i Josevi.
AEC Manlleu: Iván, Ot , Torres, Carbó, Pol, Arnau, Pau, Jacobs, Nortes (Cisteró), Pérez (Senmartí) i Adrià (Uri).

Gols: 0-1, Jacobs (min. 12); 1-1, Pol (min. 59); 2-1, A. Ruiz de penal (min. 67); 3-1, A. Ruiz (min. 85)

Àrbitre: Martín Varas. Va amonestar a Torres, Iván (2, min. 86). Vermella a Ot (min. 69)

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS