Futbol i pernil ibèric pels que vinguin demà a animar l’equip a l’estadi!

Per cortesia de l’empresa col•laboradora del club, Ibérica de Jamones, demà en el partit contra l’Olímpic (19h30) es repartirà pernil ibèric a tots aquells espectadors que facin l’esforç d’acostar-se a donar suport a l’equip contra el líder.

Tot i la data i l’horari del partit, el cert és que el de demà és un dels duels més interessants que es poden veure ara mateix, amb dos dels equips més en forma del 2013 cara a cara. Un altre factor a destacar és que aquest dimecres les temperatures mínimes i màximes previstes ja són de treus graus més respecte les d’avui. El termòmetre oscil·larà entre els 7 i els 13 graus i la temperatura a l’hora del partit es calcula que serà d’uns 10 graus.

Per fer-ho passar millor, l’empresa Ibérica de Jamones, distribuïdora de pernils de Guijuelo, de Jabugo i de Jerez de los Caballeros, s’ha animat a oferir un detall molt gustós (fins a esgotar lot) per aquells seguidors fidels que es decideixin a donar suport a l’equip. També n’hi haurà per tots els jugadors i pares del club que han vist substituït l’entrenament pel partit del primer equip. Aquells que s’acostin al Narcís Sala tindran l’habitual entrada gratuïta per tots els membres del futbol base, a banda d’aquest petit detall.

L’empresa Ibérica de Jamones té la seu a Sant Andreu i distribueix pernils arreu, per a tota Espanya i per l’exportació. És capdavantera en el seu sector, reconeguda per la qualitat dels seus productes, i aquest vespre ens oferirà una generosa degustació perquè els puguin tastar el màxim de seguidors possibles.

Esperem fer així més passadora la vetllada, i si podem rematar-ho amb un partit ben mogut i amb victòria quadribarrada que escalfi una mica l’ànim, molt millor.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS