Piti Belmonte: “És un bon resultat però la tornada a Tafalla serà complicada”

El tècnic andreuenc recordava a la sala de premsa l’eliminatòria contra el Villarrobledo, on tot i tenir un avantatge més gran, en el segon partit es va patir. Abans però, cal pensar en el següent objectiu, el Llagostera.

Piti també va explicar que tot i anar avançant rondes a la Copa, la seva preferència sempre és la competició de lliga. Un fet que no treu que l’equip també vagi a per totes en aquesta Copa Federació.

L’entrenador també va destacar la importància d’un jugador com Dídac, que després de diversos problemes físics, ahir va poder tornar a completar 90 minuts. També va tenir paraules d’elogi per Marc Mas, que va fer el seu segon gol com a andreuenc havent disputat només 158 minuts repartits en tres partits.

Escolta la roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS