Remuntada del Juvenil A davant el Cornellà

Important victòria del Juvenil A per 3-2 enfront un molt bon rival com és la UE Cornellà, que no va posar les coses fàcils i es va avançar en el marcador en dues ocasions, amb la que l’equip agafa 9 punts de coixí sobre el descens.

En un començament fulgurant, el Cornellà es va avançar al marcador als 7 minuts gràcies a un gol de Guti, però solament cinc minuts després Josevi igualava en rematar de cap impecablement un llançament des de la cantonada.

Tornarien a prendre avantatge els visitants abans del descans, quan Pau va sorprendre el meta local Aliaga en el llançament directe d’una falta lateral. Amb el resultat d’1-2 finalitzava la primera meitat i es preveia una segona molt complicada davant un rival que es mostrava molt sòlid.

A la represa la decoració del partit gairebé no va patir canvis, amb un Sant Andreu molt voluntariós i un Cornellà molt seriós i perillós. Però aquesta vegada la fortuna, que durant aquesta temporada sempre ha estat força esquiva amb els nostres, s’aliava amb els quadribarrats quan Chemi introduïa en pròpia porta un centre de Víctor. L’empat arribava de la manera menys esperada i canviava el partit per complet.
Amb tots dos equips oberts per mirar d’emportar-se la victòria, va ser el Sant Andreu qui va encertar, novament gràcies a Josevi, qui al minut 70 aconseguia el gol de la victòria amb una excel•lent definició.

Van pressionar molt els visitants a la fase final del partit, però el meta Aliaga i la defensa andreuenca es van mostrar molt sòlids. Al final victòria local molt treballada, que serveix per augmentar l’escletxa amb la zona de descens, que s’allunya ja fins als 9 punts de diferència. Ara l’equip pot fins i tot mirar cap amunt, on els seus més propers rivals (Damm i Cornellà) estan solament a 3 punts. Aquest ha de ser l’objectiu, segellar al més aviat possible la permanència i competir després per estar el més amunt possible. L’evolució és molt positiva i en aquests 6 primers partits de la segona volta l’equip ha aconseguit cinc punt més respecte la primera.

Camp: Estadi Narcís Sala. Uns 300 espectadors.

UE Sant Andreu: Aliaga, Dowi, Xavi Vicente (Jarque, min. 70), Jilmar, Pol, Sergio, Artigas, Arthur (Casanova, min. 54), Adri Ruiz (Fabi, min. 59), Víctor i Josevi (Bernat, min. 75)

UE Cornellà: Sergio, Lara (Robert, min. 75), Lázaro, Castell, Guille (Fran, min. 75), Pau (Martí, min. 75), Pol (Vargas, min. 56), Chemi, Yeray, Jonathan i Guti.

Gols: 0-1, Guti (min. 7); 1-1, Josevi (min. 12); 1-2, Pau (min. 32); 2-2, Chemi en pròpia porta (min. 61); 3-2, Josevi (min. 70)

Àrbitre: Molina Fernández. Va amonestar a Jilmar, Sergio, Artigas i Casanova; i a Pol, Robert i Martí

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS