El Tenerife B serà el rival a les semifinals

El sorteig celebrat aquest matí a la seu de la RFEF ha creuat els camins d’andreuencs i canaris en aquesta competició. L’anada es disputarà el 6 o 7 de març al Narcís Sala, mentre que la tornada serà de nou fora de casa, el 20 o 21 de març a Tenerife.

El Tenerife B és actualment equip del grup 12 de Tercera Divisió, on ocupa l’onzè lloc amb 37 punts. Els illencs van donar la sorpresa dimecres eliminant a domicili un dels grans favorits per aquesta Copa, el Cartagena, líder del grup IV de Segona B. Després del 0-0 de l’anada, els murcians guanyaven 3 a 1 en el minut 54, però els tinerfenys no es van rendir i van aconseguir la classificació empatant a tres.

Anteriorment, a vuitens de final, els canaris van eliminar un altre equip en forma de superior categoria, el Fuenlabrada, que es troba lluitant per un lloc al play-off d’ascens a Segona A. I és que el Tenerife B ha exhibit un gran nivell en les dues rondes que ha disputat d’aquesta competició. A diferència del Sant Andreu, que ja n’ha superat quatre, els insulars només n’han hagut de jugar dues. Coses de la Copa RFEF.

El sorteig ha tornat a establir que l’anada es disputi al Narcís Sala i la tornada fora, fet que fins ara ha anat bé però que ha de mantenir l’equip en alerta pels ensurts ja viscuts. L’anada d’aquestes semifinals serà el dimecres 6 o el dijous 7 de març, mentre que la tornada queda pel dimecres 20 o dijous 21 del mateix mes.

L’altra semifinal enfrontarà el Real Zaragoza B i la Hoya Lorca, amb l’anada a la capital aragonesa i la tornada a Múrcia. També ha quedat sortejat l’ordre de partits de la final. El partit d’anada es disputarà a camp del guanyador del Zaragoza B-La Hoya Lorca, mentre que la tornada serà a casa del vencedor del Sant Andreu-Tenerife B.

Foto: clubdeportivotenerife.es

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS