Set baixes per visitar el Llagostera

Piti Belmonte no podrà comptar amb els sancioants Jorge Muñoz, John i Gómez, ni amb els lesionats Xavi Jiménez, Cárdenas i Prats. Tampoc amb Serramitja, que no es podrà enfrontar al seu ex equip per una clàusula contractual. Cristian i el juvenil Sergio són les novetats.

Els tres jugadors sancionats van veure la cinquena groga del cicle la setmana passada a Vila-real. Tots tres aprofitaran el partit de suspensió per descansar, Jorge després de jugar els 90 minuts contra la Peña Sport, i John i Gómez per recuperar-se de les sobrecàrregues que pateixen als isquiotibials.

Per contra, Rubén torna a una convocatòria en partit de lliga després de complir els dos partits de sanció que li va imposar el comitè. En la llista, juntament amb els quinze jugadors del primer equip, hi és el migcampista de 17 anys del Juvenil A, Sergio González, que s’estrena amb el primer equip.

Més en

El Prebenjamí A, campió de lliga

Premsa23 de maig de 2017

Futbol Base: resultats 20 i 21 de maig

Premsa23 de maig de 2017

Apunta’t al Campus d’Estiu per a porters!

Premsa22 de maig de 2017

Futbol Base: horaris 20 i 21 de maig

Premsa19 de maig de 2017