Una sobrecàrrega a l’adductor deixa fora Cárdenas

El defensa és baixa per lesió juntament amb Borja, Xavi Jiménez i Prats. Rubén complirà el segon partit de sanció i Cristian no entra en la llista per decisió tècnica. Debuta en la convocatòria Marc Serramitja, que lluirà el dorsal 24.

L’equip ha sortit aquesta tarda en direcció a Villarreal. El partit començarà demà a les 12:00 i el xiularà l’àrbitre navarrès Castillejo Álvarez.

El filial groguet es troba desè classificat amb 30 punts i té bons números en atac, amb 27 gols a favor. Tot i això, els de La Plana també n’han encaixat bastants, amb un total de 25. Lluis Planagumà no podrà comptar amb el seu màxim golejador, Gerard Moreno, que ja fa unes quantes jornades que va convocat amb el primer equip.

Pel que fa als precedents històrics, l’única visita de l’equip andreuenc, la temporada 08-09, va acabar amb una derrota clara per 3 a 0.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS