Victòria de prestigi del Juvenil A a Badalona

El Juvenil A de la UE Sant Andreu va sorprendre el CF Badalona imposant-se per 1-2 a domicili, en la primera derrota dels badalonins al Camp del Centenari aquesta temporada, fent un nou pas cap a la permanència.

Els andreuencs es presentaven a Badalona amb nombroses baixes a causa de lesions i sancions, però aquestes no es van notar, i els jugadors que van participar en la victòria quadribarrada van realitzar un partit molt seriós i van mostrar molta solidesa, sobretot en tasques defensives, aconseguint anul·lar al rival i emportar-se tres punts molt importants.

Al minut 10 Adri Ruiz va transformar un penal comès sobre Jilmar per avançar als visitants. Els locals van reaccionar a poc a poc i van anar fent-se amb el control del partit. Fruit d’aquest domini va arribar el gol de l’empat aconseguit per Jordi en el minut 29. Però abans del descans els andreuencs tornarien a avançar-se en el marcador en transformar Dowi una falta directa des de la frontal de l’àrea del Badalona.

La segona meitat va mostrar a un Sant Andreu molt seriós i molt segur en tasques defensives. Malgrat dominar el partit, els badalonins amb prou feines trobaven espais i van tenir poques ocasions de veritable perill. El recurs de penjar pilotes sobre l’àrea adreuenca tampoc va funcionar, ja que el meta Aliaga va mostrar un gran domini de la situació.

Amb els locals arriscant molt, els quadribarrats van poder sentenciar el partit a la contra, però no va haver-hi encert en els metres finals.

Resultat extraordinari, que comença a assentar l’equip a la zona tranquil·la de la taula, molt més a prop de la lluita amb els rivals que l’antecedeixen, i allunyant-se jornada a jornada de la lluita per evitar el descens.

Incidències: Camp del Centenari. Uns 200 espectadors.

CF Badalona: Sergi, Rosselló, Serra, Ríos, Pujol, Cáceres, Garrido (Ángel, min. 46), Eros (Iborra, min. 51), Jordi, Gual i Canelada (Belmonte, min.75).

UE Sant Andreu: Aliaga, Dowi, Jarque, Jilmar, Pol, Sergio (Rojas, min. 75), Fabià (Moreno, min. 65), Arthur, Bernat (Llatjos, min. 78), Adri Ruiz i Josevi (Xavi Vicente, min. 83).

Gols: 0-1, Ruiz (min. 10); 1-1, Jordi (min. 29); 1-2, Dowi (min. 36).

Àrbitre: Bertomeu García. Va amonestar a Serra, Ríos (2, min. 72) i Eros; i a Sergio i Llatjos (2, min. 83).

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS