Vine amb autocar a Llagostera!

Per només 7 euros, el club està muntant un autocar per acompanyar l’equip en el desplaçament a Llagostera, amb sortida el dissabte 9 de febrer a les 10h i tornada a les 14h un cop finalitzat el partit, en un dels encontres clau per mirar d’assaltar la zona de play-off.

Com ve essent habitual quan s’organitzen desplaçaments, l’autocar només s’acabarà concretant en el cas que un mínim de persones formalitzin la seva inscripció, avançant els 7 euros, a oficines, fins el dimecres 6 que es juga contra el Peña Sport.

S’ha mirat d’ajustar al màxim el preu per tal de facilitar al màxim el desplaçament d’andreuencs.

L’horari també s’ha ajustat al màxim per tal que el viatge sigui el més còmode possible, la sortida està prevista a les 10h per arribar uns minuts abans a Llagostera, sense haver de matinar, i el retorn un cop acabat el partit a les 14h permetrà arribar per dinar a Sant Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS