Xavi Jiménez opta a Millor Gol del Futbol Català 2012

El gol de xilena de Xavi Jiménez davant el Mallorca B ha estat escollit un dels tres finalistes pel premi a Millor Gol del Futbol Català del 2012, que trien Esport 3 i Catalunya Ràdio. Es pot votar pel seu gol en l’elecció popular que decidirà el guanyador al web d’Esport 3.

En el transcurs de la 2a Gala d’Estrelles del Futbol Català, organitzada per Esport3 i Catalunya Ràdio, es premiarà el millor gol del 2012, al que opta la gran xilena de Xavi Jiménez davant el filial mallorquí.

El gol de Xavi Jiménez competeix contra el gol d’Acuña del Girona i el de Baruc del Manlleu. De moment Xavi Jiménez lidera la votació.

Ajudeu-lo a guanyar aquest premi amb el vostre vot al web d’Esport3 al següent enllaç:

http://www.esport3.cat/llistes/490/esports/El-millor-gol-del-futbol-catala

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS