A només noranta minuts de la final

L’equip disputa aquesta nit (21:30) el partit més important del que portem de temporada, la tornada de les semifinals de la Copa RFEF a Tenerife. Ho farà amb un 2-0 favorable de l’anada, un resultat que dóna avantatge però que ha de fer mantenir la tensió en tot moment.

Qualsevol victòria o empat davant el Tenerife B donaria el passi a la final de la Copa RFEF als quadribarrats. Una derrota per un gol (1-0, 2-1, 3-2, 4-3) també classificaria l’equip, inclús perdent per dos gols, el Sant Andreu seria a la final si aconsegueix marcar (3-1, 4-2, 5-3). Un 2-0 favorable als canaris portaria l’eliminatòria a la pròrroga, mentre que el 3-0, 4-1, 4-0, 5-2, 5-1 o 5-0 classificaria els illencs.

L’accés a la final està de cara, però les experiències prèvies han de fer estar del tot alerta l’equip. A la fase catalana La Pobla de Mafumet, amb el mateix resultat desfavorable de l’anada que en aquestes semis, va aconseguir igualar i portar el partit a la pròrroga. També va fer-ho el Peña Sport de Tafalla, que es va refer del 4 a 1 de l’anada al seu estadi, i a punt va estar el Villarrobledo, que després d’un 5 a 1 va posar contra les cordes els andreuencs amb un 4 a 2.

Un factor diferencial aquest cop és que l’equip, tot i viatjar el mateix dia i haver de matinar molt, es desplaçarà en avió. Així doncs, el viatge serà molt més curt i l’arribada a destí unes deu hores abans de l’inici del partit. Sens dubte, no és el mateix que haver de jugar justament baixar de l’autocar i amb 600 km a l’esquena.

El rival, el Tenerife B, ve de perdre per 3 a 0 contra el Las Palmas Atlético en la darrera jornada de lliga. Amb la ment posada ja en aquesta tornada de semifinals, el seu entrenador Quico de Diego destaca que el seu equip està molt il·lusionat amb la possibilitat d’arribar a una final i que serà molt important per ells mantenir la porteria a zero. Alhora el tècnic ha fet una crida perquè els abonats chicharreros s’acostin a la Ciudad Deportiva de Geneto per animar els seus.

Foto: Pep Morata – Mundo Deportivo.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS