Boniquet: “Ens podiem haver emportat els tres punts”

L’autor del gol a Paterna reconeixia en una entrevista al programa Històrics Barcelona que l’equip va tenir l’opció d’endur-se els tres punts cap a Sant Andreu, en una segona part on les oportunitats van arribar. Ell, amb un pèl de fortuna, sí va encertar.

L’extrem de Terrassa, que va arribar aquest mercat d’hivern, assegura en les seves declaracions que està molt a gust amb l’equip i se sent com a casa, un factor que després es nota al camp. Boniquet ha entrat en l’equip titular des del dia de la seva arribada, ha sortit d’inici en els deu partits de lliga disputats des de llavors, i ha anotat tres gols com a quadribarrat, un d’ells importantíssim a la Copa RFEF.

Precisament en aquesta competició ja pensa Boniquet i tota la resta de la plantilla, que intentaran capgirar la dinàmica que s’ha donat fins ara en els partits de tornada de la Copa. L’ex de la Pobla, sens dubte, pot tornar a ser important en el partit contra el Tenerife B.

Escolta l’entrevista als Històrics Barcelona de 7deradio:

Més en

Oriol Sans s’incorpora al primer equip

Premsa26 de juny de 2017

El Sant Andreu, a la Nit dels Campions

Premsa23 de juny de 2017

Dalmau, Maru i Arjona causen baixa

Premsa23 de juny de 2017

Acord de vinculació entre la UE Sant Andreu i l’EF Manu Lanzarote

Premsa22 de juny de 2017