El 29 i 30 de març, 2a edició de la UESA Cup al Narcís Sala

Aquest proper divendres i dissabte l’estadi acollirà per segona vegada la UESA Cup, un torneig de futbol formatiu que, coincidint amb la setmana santa, reuneix els millors equips del país de les categories Prebenjamí i Benjamí.

La competició començarà divendres 29 a les 9:00 del matí, amb els primers partits de la categoria Prebenjamí. Aquella mateixa tarda ja es disputarà la fase final d’aquesta edat. Els equips participants són: UE Sant Andreu, Les Franqueses, Singuerlín, Fontsanta i Can Buxeres, tots aquests al grup A, i UE Sant Andreu, Vila Olímpica, Sistrells, Guineueta i Arrabal al grup B.

Els Benjamins entraran en acció el dissabte 30 amb el mateix funcionament, fase de grups pel matí i fase final per la tarda. Els equips que prendran part són els mateixos que a la categoria prebenjamí, amb la mateixa distribució per grups.

Esperem que com ja va passar l’any anterior, l’esdeveniment sigui una festa. A continuació podeu consultar els horaris dels partits:

Fase de grups prebenjamí

Fase de grups benjamí

Fase final prebenjamí

Fase final benjamí

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS