El Femení A seguirà una temporada més a Segona

Treballada victòria de les andreuenques sobre l’Estartit per 2-1, que certifica matemàticament la permanència a Segona Divisió estatal, i consolida les nostres al cinquè lloc, amb 6 punts respecte el 6e i a només 3 del 4rt, amb encara quatre jornades per disputar.

La gran temprada del Femení es va confirmar ahir amb una victòria que tanca l’objectiu de la temporada a falta de quatre partits, el que permetrà de mirar d’assaltar encara alguna posició més alta en les jornades que resten, i mirar de gaudir d’un premi extra que ningú esperava abans de començar el curs, però que les noies s’han guanyat a pols.

L’objectiu era no patir i ser més competitives que la temporada anterior quan es va haver de remuntar les darreres jornades i on es van passar moltes angúnies, i els resultats han estat tan excepcionals que han sobrat 4 jornades i encara es pot aspirar a una millor classificació final, tenint el cinquè lloc força ben encarat, l’equip podrà lluitar cada partit per incomodar el màxim les rivals de la part alta de la taula i tancar un curs fantàstic de la millor manera.

Contra l’Estartit hi havia alguns comptes pendents, desprès que les empordaneses remuntessin al partit d’anada i capgiressin un partit que les nostres havien tingut per davant, però a casa les coses van ser prou diferents.

La pressió característica de les sang i or durant tota la temporada va posar molts problemes a l’Estartit des de l’inici, i ja al minut 12 una recuperació andreuenca permetia a Mar anotar el primer gol local.

Les visitants s’havien de replegar i mirar de sortir a la contra, i malgrat la pressió quadribarrada van crear un parell de bones ocasions al contracop i fins i tot van empatar tan sols dos minuts després del gol andreuenc.

Però la solidesa de les de Sant Andreu es va tornar a mostrar en aquesta primera part, i a la sortida d’un servei de cantonada Ariadna tornava a avançar les nostres, al minut 30.

La segona part va ser més ensopida, amb més precaució, i amb les andreuenques amb l’experiència del partit d’anada on van patir la remuntada de l’Estartit, mirant de controlar el partit i no passar neguits innecessaris, pel que el marcador ja no es va bellugar.

Amb aquest resultat, el Barça B es situa a només 3 punts, i Espanyol i Nàstic a tan sols 6 punts, amb 4 jornades en joc.

Aspirar a pujar de la cinquena posició serà molt complicat vist l’avantatge de les rivals, però tancada la permanència és el moment d’intentar-ho i anar a per totes a divertir-se i a mirar de fer una rematada final d’una temporada que ja és històrica.

El primer pas, serà duríssim, la visita al camp del 3er, l’Escola Valls- Nàstic al seu camp diumenge, però el femení segur que competirà amb la cara ben alta.

Felicitats, Femení A!

Fitxa del Partit:

UE Sant Andreu (2): Míriam, Laia, Sílvia (Andrea, m.71), Ana Belen, Carla, Anna, Maria, Laura (Cristina, m.58), Ariadna (Rocío, m.58), Mar, Núria (Sandra, m.71)

UE L’Estartit (1): Marta Guixeras, Laura (Berta, m.68), Gemma, Mery, Susi, Sheila, Olga (Jessica, m.65), Judit, Fatu (Marina, m.46), Saray (Noe, m.76), Carla

Àrbitre: Galera Serrano. Sense targetes

GOLS:
1-0 12’ Mar
1-1 14’ Carla
2-1 31’ Ariadna

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS