El Juvenil A ja suma nou jornades sense perdre

L’equip de Jose Alcaraz va arrencar dissabte un punt de la seva visita al tercer classificat a Mallorca, on va empatar a dos gols. Els andreuencs es van avançar, el Mallorca va remuntar, però els quadribarrats no es van rendir i van aconseguir empatar.

RCD Mallorca 2 – UE Sant Andreu 2. Paco Cabo.

Partit molt sòlid defensivament de l’equip, bon treball i demostració d’energia en les ajudes. Ens avancem en el marcador amb un golàs d’Adri Ruiz, amb un xut des de zona 2 que entra per l’escaire. Ens empaten amb una internada del lateral dret, que encara Aliaga i finalitza perfecte.

Pèrdua de pilota d’Arturo en línia de mitjos, persegueix el contrari que trepitja l’àrea, l’entra tocant pilota i desviant a córner, però l’àrbitre xiula penal injust. El Mallorca no desaprofita la pena màxima per fer el 2 a 1 i avançar-se en el marcador.

L’empat l’aconseguim amb una pujada de Jilmar. Arrossega per banda Fabi a un contrari permetent a Jilmar passar a Adri Ruiz, que des de la frontal remata ras ajustat al pal i posa novament l’empat. L’àrbitre va allargar 9 minuts.

Important empat a casa del RCD Mallorca, equip que lluita per ficar-se en Copa del Rei. Destacar que el nostre Juvenil A porta 9 partits sense conèixer la derrota i el proper partit a casa diumenge 7 d’abril a les 12:15 rebem el campió, el F.C. Barcelona.

Més en

El Sant Andreu TEB ‘C’ guanya la lliga

Premsa25 d'abril de 2018

Entrades anticipades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa25 d'abril de 2018

Promoció d’entrades pel duel contra l’Hospitalet

Premsa23 d'abril de 2018

Victòria del Femení, derrota del Sant Andreu Atlètic

Premsa23 d'abril de 2018