El Juvenil A ja suma nou jornades sense perdre

L’equip de Jose Alcaraz va arrencar dissabte un punt de la seva visita al tercer classificat a Mallorca, on va empatar a dos gols. Els andreuencs es van avançar, el Mallorca va remuntar, però els quadribarrats no es van rendir i van aconseguir empatar.

RCD Mallorca 2 – UE Sant Andreu 2. Paco Cabo.

Partit molt sòlid defensivament de l’equip, bon treball i demostració d’energia en les ajudes. Ens avancem en el marcador amb un golàs d’Adri Ruiz, amb un xut des de zona 2 que entra per l’escaire. Ens empaten amb una internada del lateral dret, que encara Aliaga i finalitza perfecte.

Pèrdua de pilota d’Arturo en línia de mitjos, persegueix el contrari que trepitja l’àrea, l’entra tocant pilota i desviant a córner, però l’àrbitre xiula penal injust. El Mallorca no desaprofita la pena màxima per fer el 2 a 1 i avançar-se en el marcador.

L’empat l’aconseguim amb una pujada de Jilmar. Arrossega per banda Fabi a un contrari permetent a Jilmar passar a Adri Ruiz, que des de la frontal remata ras ajustat al pal i posa novament l’empat. L’àrbitre va allargar 9 minuts.

Important empat a casa del RCD Mallorca, equip que lluita per ficar-se en Copa del Rei. Destacar que el nostre Juvenil A porta 9 partits sense conèixer la derrota i el proper partit a casa diumenge 7 d’abril a les 12:15 rebem el campió, el F.C. Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS