El Juvenil A s’assegura la permanència matemàticament

La U.E. Sant Andreu no va poder passar de l’empat a 2 a Saragossa enfront de l’Stadium Casablanca tot i remuntar novament 2 gols en contra, però va certificar de manera matemàtica la permanència a 5 jornades pel final i ja en fa 5 que no perd.

L’equip és novè, a 2 punts de la Damm i 2 per sobre del Badalona, però és que ja en treu 16 sobre les places de descens i la seva lluita ara és acabar el més amunt possible, ja que al centre de la taula la classificació és molt ajustada i encara es podrien guanyar una posició o dues.

El partit no va poder començar millor pel Casablanca, ja que als 5 minuts, Álvaro de penal posava l’1-0 en el marcador. Encara seria millor l’inici pels locals, quan als 13 minuts, Buenacasa posava el 2-0. Els locals havien sortit amb molta força i pressió, i amb el penal el partit se’ls havia posat de cara, però la reacciò andreuenca no va trigar, va començar a dominar la pilota i al 21, de falta Dowi va estar a punt d’escurçar distàncies.
L’equip havia d’atacar, i això deixava espais pels contracops locals, al 30 el porter andreuenc August va haver d’aguantar un u contra u davant Buenacasa que va fallar la seva baselina, i just el minut següent Arthur recollia un rebuig dins de l’àrea i marcava el 2-1.
El partit s’obria, i les ocasions s’alternaven, amb bones aturades dels porters.

A la segona part, els quadribarrats van sortir decidits a per l’empat i Arthur tornava a fer lluir el porter local. Els locals s’anaven tancant i es limitaven a sortir al contraatac, però l’empenta andreuenca va acabar amb el gol després d’un xut d’Artiges al pal que Bernat recollia a boca de gol.

Els locals estaven tocats i amb prou feines miraven de rematar alguna jugada aturada, mentre el Sant Andreu dominava el partit i tenia dues bones ocasions per marcar, primer amb un tret de falta de Dowi que va sortir fregant el pal i després amb un tir de Pérez que va marxar desviat.

Als últims minuts, les urgències dels locals els van portar a trencar el partit i a obrir-se cercant el gol, el que va provocar uns minuts d’anades i vingudes d’àrea a àrea, amb ocasions per tots dos i molts nervis i certa duresa local, amb el seu jugador Guti expulsat a les acaballes del partit.

Partit molt complicat per la força del rival, i un bon punt fora de casa per un Sant Andreu que fa 5 partits que no perd, i que amb la combinació de resultats assegura matemàticament la Divisió d’Honor per la temporada vinent.

Felicitats al Juvenil!

FITXA TÈCNICA:
Stadium Casablanca: Sergio Gil, Benaque, Karol, Manzano, Villar, Villellas, Suarez, Ormad (Álex, Minuto 78), Álvaro (Aitor, Minuto 66), Buenacasa y Piñero (Guti, Minuto 47).
U.E. Sant Andreu: August, Jarque, Dowi, Josemi, X.Vicente, Sergio, Fabi, Arthur, Bernat (Llatjós, min. 65), A.Ruiz y Artigas (J.Pérez, min. 56, J.Pérez min.81)

Gols: 1-0 Álvaro de Penal, Minut 5. 2-0 Buenacasa, Minut 13. 2-1 Arthur, Minut 31. 2-2 Bernat, Minut 54.
Àrbitre: Víctor Gracia Magallón que va amonestar Villar, Suarez, Álvaro i Piñero del Stadium Casablanca i a Jarque, Dowi, Sergio i Bernat pel Sant Andreu. Va expulsar amb vermella directa a Guti del Stadium Casablanca.
Incidències: Partit disputat al Gregorio Usabel davant d’uns 200 espectadors.
Foto: futbolaragones.com

Més en

Plat fort al Narcís Sala

Premsa11 de desembre de 2018

Derrota del Juvenil A (2-4)

Premsa10 de desembre de 2018

Nou empat, amb gols, al derbi (1-1)

Premsa9 de desembre de 2018

La UE Sant Andreu visita el vaixell de Proactiva Open Arms

Premsa8 de desembre de 2018