Els dos millors equips del 2013, cara a cara a Manises

El Sant Andreu, amb 20 punts sumats en el que portem d’any, i l’Huracán, amb 19, són els dos conjunts més en forma de la categoria ara mateix. Demà a les 12:00 s’enfronten en un camp on els valencians no han perdut en lliga aquesta temporada.

Si aquests dies s’està dient que el Narcís Sala és un fortí, el Municipal de Manises no es queda gens enrere. De fet, l’Huracán només ha cedit 12 punts a casa, dos menys que un Sant Andreu també molt consolidat al seu estadi però que aquesta jornada haurà de jugar en un camp molt complicat, on els blanc-i-vermells només han rebut vuit gols. És tan sols un més dels que els quadribarrats han encaixat a casa, set.

I és que l’Huracán és un equip solidíssim en defensa. Amb divuit gols en contra és el segon equip, després del líder, que menys n’ha encaixat. Una dada que, sens dubte, explica la trajectòria d’un equip que és tercer a la taula amb 53 punts i que en 29 jornades només ha perdut en una ocasió, el 4 de novembre a camp de l’Olímpic de Xàtiva per 3 a 1. En el que portem de 2013 el balanç pels de Manises és de cinc victòries i quatre empats, dos d’ells en les dues darreres jornades i contra dos catalans com Prat i Reus.

De la seva banda el Sant Andreu, el millor equip en el que portem d’any, buscarà treure alguna cosa positiva d’un camp que només ha visitat en una ocasió. Va ser la temporada passada i el partit va acabar amb un 1 a 0 favorable als valencians. Els homes de Piti Belmonte intentaran aquest cop fer valdre la bona dinàmica en la que arriben, tot i ser coneixedors de la dificultat que implica l’estadi de Manises.

Foto: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS