Entrada lliure per a les dones aquest diumenge contra l’Alcoyano (17h)

La U.E. Sant Andreu es vol adherir a les celebracions pel Dia Internacional de la Dona oferint entrada gratuïta per totes les espectadores que desitgin veure el partit de lliga del primer equip, aquest diumenge a les 17h al Narcís Sala davant el CD Alcoyano.

El club treballa per la igualtat entre gèneres amb una aposta decidida pel futbol femení, amb una Escola de Futbol Femení, que consta de 90 jugadores i 6 equips des de Benjamí fins a sènior, i oferint el futbol femení de major categoria que es pot veure sense sortir de la ciutat, amb un primer equip a Segona Divisió estatal al costat de casa.

A banda d’afavorir l’oferta per la pràctica esportiva femenina, el club promou l’educació en la igualtat i vol fer partícip a totes les dones. Aprofitant aquesta diada, diumenge totes les que es vulguin acostar tindran entrada lliure al partit del primer equip.

Recordem que el partit es disputa a les 17h de la tarda de diumenge.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS