La final de Copa RFEF ja té dates i horaris definits

El partit d’anada es disputarà a l’Artés Carrasco de Lorca el proper dijous 4 d’abril a les 21:00. La tornada, al Narcís Sala, tindrà lloc tot just una setmana després, el dijous 11 d’abril a les 20:30. Hi assistirà el president de la RFEF, Ángel Maria Villar.

La disponibilitat d’agenda del màxim dirigent de la Federació ha estat la causa que ha motivat que el partit de tornada s’avanci una setmana respecte el previst inicialment. Villar veurà el partit des de la llotja del Narcís Sala i serà l’encarregat d’entregar la copa al guanyador de la final.

En els propers dies informarem sobre els preus de les entrades per aquest partit de tornada i com les podran adquirir, tant els socis com la resta d’aficionats.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS