L’afició es concentrarà a les 20:00 per anar cap al Narcís Sala

Per demostrar que avui és un dia important, diversos aficionats s’han convocat a les 20:00 a Rambla Onze de Setembre amb Carrer Gran de Sant Andreu per fer camí tots junts cap a l’estadi. Una iniciativa que permetrà donar més ressó al partit entre el poble.

Unes semifinals no es juguen cada dia. És per això que davant de la rellevància del partit d’aquest vespre (20:30) contra el Tenerife B, els seguidors s’han convocat via xarxes socials per fer pinya i avançar tots plegats, fent sentir a tothom que avui és un dia important pel Sant Andreu.

Tothom qui vulgui sumar-se a aquesta concentració pot fer-ho mitja hora abans del xiulet inicial, a les 20:00, a la cruïlla entre Onze de Setembre i el Carrer Gran.

Recordem que el preu de les entrades per veure aquest partit d’anada de les semifinals de la Copa RFEF és l’habitual, 10 euros a General i 15 a Tribuna. Es podran adquirir a les taquilles de tribuna des d’aproximadament una hora abans del partit.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS