L’equip celebra la tradicional calçotada

Després de l’entrenament matinal, avui tots els components de la plantilla s’han reunit al restaurant El Portaló de Sant Andreu per fer una calçotada i agafar forces pels quatre partits que queden abans de la jornada de descans.

S’acosten novament quatre partits en només dotze dies. L’equip s’enfrontarà a València B, Tenerife B, Orihuela i Espanyol B abans d’arribar a un punt clau de la temporada, la jornada de descans de lliga que, tal com deia Piti Belmonte, permetrà valorar la nova situació de l’equip i plantejar un nou objectiu pel final de temporada en funció dels resultats obtinguts en aquests compromisos.

Aquest migdia l’equip ha tornat a fer pinya per afrontar aquestes dues setmanes amb les millors garanties possibles. El Portaló de Sant Andreu ha acollit un dinar on els protagonistes han estat, com l’any passat, els calçots.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS