Melo, Edgar i Azparren s’uneixen a les baixes ja conegudes

Cap dels tres, juntament amb Dídac i David Prats, estarà disponible pel partit de demà contra el Tenerife B. Piti Belmonte convoca tota la resta de la plantilla per afrontar l’anada de les semifinals de la Copa RFEF al Narcís Sala, demà a les 20:30.

Melo ha de passar proves en els propers dies per veure quin és l’estat del seu genoll després de lesionar-se diumenge passat a camp de l’Huracán. El central podria tenir una afectació important a l’articulació. L’altre central, Mikel Azparren, arrossega unes molèsties a un dit del peu que no el deixaran participar demà contra el filial canari.

D’altra banda Edgar travessa un procés d’angines que no l’ha permès entrenar aquesta setmana i també causa baixa per aquest partit. Els altres dos lesionats, Dídac i David Prats, segueixen amb els seus processos de recuperació. El central de Sant Andreu podria estar disponible ja a partir de la setmana vinent.

Més en

Derrotes del Juvenil A i del Sant Andreu Atlètic

Premsa15 de gener de 2018

Els torrons no s’han digerit bé (0-3)

Premsa14 de gener de 2018

Refermar la segona posició

Premsa13 de gener de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa13 de gener de 2018