Melo no passarà pel quiròfan, de moment

El central farà rehabilitació del seu genoll dret durant deu dies, temps en el qual es veurà quina és la resposta del seu menisc. En cas de ser positiva, se seguirà endavant amb aquest procés, si per contra no respon bé, llavors sí haurà de ser intervingut.

Recordem que el temps de baixa en el primer cas pot rondar els dos mesos, mentre que en el segon s’allarga fins els tres o inclús els quatre mesos. El mataroní es va lesionar durant la primera part de l’Huracán-Sant Andreu d’ara fa dues jornades.

D’altra banda, i també referent a una lesió, Mikel Azparren té una fascitis plantar. Les molèsties que el navarrès patia a un dit del peu s’han incrementat i el dolor s’ha extès a tota la planta del peu. Ara el central haurà d’evitar impactes durant uns quants dies i en aquests moments és molt difícil que arribi pel partit del dissabte contra el València Mestalla. La intenció és poder recuperar-lo de cara el partit de Copa RFEF contra el Tenerife B.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS