Melo té una fractura al menisc

Aquest matí s’ha descartat que el jugador tingui afectats els lligaments i s’ha comprovat que finalment pateix una fractura al menisc del genoll dret, una lesió també important però no de la magnitud d’uns creuats, com es temia inicialment.

Serà una baixa important per l’equip, doncs Melo és el cinquè jugador de camp que més minuts ha disputat en el que portem de lliga, amb un total de 1946. El seu temps de baixa dependrà de si passa o no pel quiròfan, una decisió que els serveis mèdics prendran aquest proper dilluns. En funció d’aquesta variable, el temps de baixa podria anar dels 2 mesos, si no s’opera, als 3 o 4 si finalment és intervingut.

D’altra banda aquest matí Edgar ha pogut tornar als entrenaments després de superar un procés d’angines que l’havia impedit exercitar-se durant tota la setmana. El davanter ha treballat al marge després de quatre dies d’inactivitat.

També cal destacar que Dídac Navarro ja es troba en la recta final de la seva recuperació i es preveu que dilluns vinent ja es pugui reincorporar al grup amb l’alta mèdica.

Més en

El Sant Andreu vol mirar amunt

Premsa17 de març de 2018

Les prèvies: Juvenil A, Sant Andreu Atlètic i Femení

Premsa16 de març de 2018

Avançament del partit contra el Terrassa FC

Premsa12 de març de 2018

El Sant Andreu Atlètic es retroba amb la victòria (3-0)

Premsa12 de març de 2018