Piti Belmonte: “Ens enorgulleix molt poder jugar una final”

Un cop classificats, el tècnic andreuenc traslladava l’alegria del vestidor a la sintonia de RTV, afirmant que aquest passi és una recompensa a tot el treball fet. Tot i el desgast físic que això suposa, Piti confia en poder-ho suplir amb l’impuls anímic.

A Tenerife l’equip va tornar a respondre i va fer tot el que calia per obtenir el premi de la final, que va arribar amb els dos gols a la segona part. Tal i com afirma l’entrenador, la plantilla sabia que era clau fer gol a camp contrari i a partir d’aquell moment tot va fer baixada perquè el rival va baixar els braços.

El tècnic també va voler tranquilitzar en quant a la lesió de Sergio Gómez, que sembla no ser important. També va destacar molt l’actuació de Dídac, que tornava a la defensa després de la lesió i va quallar una gran actuació.

Pel que fa a la final, Piti creu que encara queda molt lluny, tant en el temps com en la distància, i afirma que l’equip ha de pensar ara en els compromissos de lliga contra l’Orihuela i l’Espanyol B.

Escolta les seves declaracions un cop finalitzat el partit:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS