Piti Belmonte: “Hem assolit un objectiu que costa moltíssim”

Amb la victòria sobre l’Alcoyano l’equip suma ja 49 punts, una xifra que garanteix la permanència. El tècnic ho valorava molt i explicava que el 31 de març, després de la jornada de descans, ja es podrà plantejar un nou objectiu.

Queden tres partits de lliga fins que no arribi aquesta data de l’aturada. Els punts que es treguin ara, partit a partit, determinaran quines possibilitats hi ha de plantejar-se nous reptes pel tram final de temporada. Això és el que explicava ahir Piti Belmonte preguntat per si el play-off seguia sent un somni o ja era un objectiu.

L’entrenador, molt content amb els tres punts contra els valencians, destacava novament la feina defensiva de l’equip,  que és la base de les victòries. Tot i la defensa de circumstàncies per les baixes, Piti explicava que Gómez es va adaptar molt bé com a central i que més enllà dels jugadors que estiguin al camp, l’equip sap què fer en cada moment.

La victòria contra l’equip blanc-i-blau es va produir en l’últim partit de tres setmanes elèctriques, amb partits cada tres dies. Un factor que l’entrenador assegurava que l’equip ha notat però al que ha sabut sobreposar-se. I és que com explica el tècnic, la plantilla està molt bé físicament i la seva capacitat de recuperació és destacable.

A continuació pots escoltar la seva roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS