Piti Belmonte: “Hem volgut arribar massa ràpid a porteria”

El tècnic andreuenc valorava com a positiu l’empat contra el conjunt alacantí i recordava que “no hem d’oblidar d’on venim”. Segons Piti, l’equip va acusar l’esforç mental d’haver de guanyar, un fet que se suma als 90 minuts de dijous a Tenerife.

Després d’onze partits a casa sense encaixar, el gol de l’Orihuela va sorprendre l’equip i va generar precipitació, tal i com i reconeixia el mateix entrenador quadribarrat. La veterania d’un Orihuela que es va trobar amb el 0 a 1 quan buscava el 0 a 0, també va ser un factor important en el partit d’ahir.

Piti Belmonte també va elogiar l’esforç de la plantilla i va donar molt mèrit a l’empat sabent d’on es ve.

Escolta la roda de premsa de l’entrenador:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS