Sant Andreu-Orihuela, diumenge a les 17:00

El partit entre catalans i valencians es disputarà novament diumenge a la tarda, tal i com ja va passar amb l’Alcoyano fa dues setmanes. Aquest horari de tarda es deu a la proximitat d’aquesta jornada amb el partit de Copa RFEF, que es disputa a Tenerife dijous a les 21:30.

D’aquesta manera l’equip guanya cinc hores més de descans entre un partit i un altre, un factor important donades les circumstàncies. L’afició ja va demostrar la jornada passada, amb la millor assistència d’aquesta temporada, que també respon amb aquest horari.

D’altra banda també coneixem l’horari del la Jornada 34. El partit entre l’Espanyol B i el Sant Andreu es disputarà dimecres 27 de març a les 19:00, a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Serà l’últim partit abans de gaudir de la jornada de descans.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS