Volem una final a casa!

La U.E. Sant Andreu jugarà demà unes semifinals (20h30), com no passava des del 2008, quan es va imposar 3-1 al Barça de Guardiola. Aquella temporada, a la final contra l’Espanyol a la Ràpita, l’equip es va proclamar Campió de Catalunya. Enguany podríem gaudir per primer cop d’una final al nostre estadi.

En aquest cas, seria en una competició com la Copa Federació, on totes les eliminatòries són a doble partit. I és que l’equip és a només dues passes de disputar una final al Narcís Sala. Per l’atzar del sorteig, en cas d’arribar a la final, el Sant Andreu tindria el factor camp a favor per primera vegada, jugant la tornada a casa. Tant en la fase catalana, com en setzens, vuitens, quarts i semifinals, el sorteig ha deparat sempre l’anada a Sant Andreu i la tornada a fora.

Però abans, a l’equip li espera un nou repte duríssim. El Tenerife B és un filial de molta qualitat d’un club històric com el C.D. Tenerife, absolut dominador del futbol canari les darreres dècades, un club amb una gran estructura, amb el primer equip líder destacat del seu grup de Segona B.

El Tenerife B, que disputa la Tercera Divisió canària és un equip amb les característiques pròpies d’un filial, amb jugadors de molta qualitat molt motivats per fer el salt al primer equip. Les pujades i baixades de jugadors al primer equip li han fet patir una certa irregularitat a la lliga, on és a la zona mitja, però el cúmul de bons jugadors i joventut li ha permès evolucionar i créixer al llarg de la temporada fins arribar a l’actual eliminatòria en el millor moment, després de deixar pel camí dos dels grans favorits i ossos de la Copa RFEF, dos equips punters de Segona B, tots dos en zona de playoff, com són Fuenlabrada i Cartagena.

El filial canari és doncs perillós pel seu talent i evolució, i serà un duríssim rival a semis, però volem una final a casa!

Demà dijous, 20h30 al Narcís Sala, animarem l’equip per gaudir d’aquesta final a l’estadi. La previsió meteorològica indica que la possibilitat de pluja és menor que aquests darrers dies, i en qualsevol cas, com ve essent habitual els partits amb pluja, el club facilitaria l’accés dels seguidors de General a Tribuna per arrecerar-se sota la coberta si fos necessari.

Tots al Narcís Sala! Volem una final!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS