Aquesta tarda, celebració a la Plaça Orfila

Un autobús descapotable de dos pisos portarà aquesta tarda l’equip per Sant Andreu en una rua que tindrà el seu final a la Plaça Orfila, on es visitarà l’Església i l’Ajuntament amb els parlaments corresponents. La sortida serà a les 19:30 del Narcís Sala.

Ser campions mereix una celebració com toca, i és per això que aquesta tarda tornarà a ser molt especial. Un grup de diables i un altre de timbalers aniran acompanyant formaran la comitiva que acabarà d’animar la festa. El recorregut i els horaris previstos són els següents:

Sortida del Narcís Sala a les 19.30. Es passarà per Pare Manyanet, Segre i Plaça Orfila, on es concentrarà l’afició (20:00). Allà diables i timbalers s’hi quedaran per acabar d’animar la gent mentre l’equip seguirà fent la volta pel Poble: Torres i Bages, Passeig Santa Coloma, Gran de Sant Andreu, Palomar, Torres i Bages i novament Plaça Orfila. Seran les 20.30. Llavors s’entrarà a l’església de Sant Andreu, on el capellà Pep Soler oficiarà la rebuda. S’aprofitarà l’ocasió per fer soci del club, amb el número zero, a Sant Andreu, a qui també se li oferirà el títol.

Tot seguit es creuarà la Plaça fins l’Ajuntament, on farà la rebuda el regidor del districte Raimon Blasi i tot el consistori (21:00) . Tot seguit els jugadors sortiran al balcó a fer els parlaments. Un cop acabin, agafaran el bus de nou per Torres i Bages i fins el Narcís Sala.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS