Ara sí, entrades ja a la venda!

Finalment aquest matí han arribat les entrades per a la Final de Copa RFEF a les oficines del club i en aquell mateix moment ja s’han posat a la venda. Tot i no estar anunciat que aquest matí ja es podrien comprar, s’ha acostat força gent i el ritme de venda és molt bo.

Aquesta tarda es podran seguir comprant, de 16:30 a 20:00, i demà dimecres tot el dia, de 9:30 a 13:30 pel matí i de 16:30 a 20:00 per la tarda. També el mateix dia de partit a taquilles, tot i que és millor comprar-les abans per evitar cues d’última hora.

A continuació us recordem tots els preus possibles:

Jugadors del futbol base: entrada gratuïta
Menors de 14 anys: entrada gratuïta

Entrada General per a Socis: 5 euros
Entrada Tribuna per a Socis: 10 euros

Entrada General pels pares del futbol base: 5 euros
Entrada Tribuna pels pares del futbol base: 10 euros

Entrada General pel públic: 10 euros
Enrtada Tribuna pel públic: 15 euros

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS