Arriba el Campus d’Estiu 2013!

Un any més el club organitza el tradicional Campus d’Estiu, aquesta vegada com a novetat amb tres possibilitats: campus general d’iniciació, campus de tecnificació per línies i campus de porters. La inscripció es pot fer descarregant el díptic i portant-lo emplenat a les oficines.

A més dels entrenaments, el campus comptarà amb d’altres activitats esportives alternatives, com piscina o excursions setmanals. Els nens i nenes que s’hi poden apuntar, dels 4 als 16 anys, esmorzaran i dinaran a les mateixes instal·lacions.

Els pares, a més de les tres opcions de campus (general d’iniciació, de tecnificació per línies i de porters), podran triar el número de setmanes que volen apuntar els seus fills, des d’una fins a cinc setmanes. Les dates van del 25 de juny al 26 de juliol.

El pagament s’haurà de fer en el moment d’inscripció a les oficines del club. Primer cal descarregar el díptic que us adjuntem a continuació, imprimir-lo i emplenar-lo amb les dades pertinents per poder-lo portar en el moment d’apuntar-vos.

Clica sobre el següent enllaç per descarregar el díptic. Se t’obrirà una nova finestra, torna a clicar sobre Díptic Campus d’Estiu 2013: DÍPTIC CAMPUS D’ESTIU 2013

Més en

El Sant Andreu fa 71 punts, els mateixos que la temporada passada

Premsa21 de maig de 2019

Vols el cartell de l’homenatge?

Premsa20 de maig de 2019

Homenatge als quadribarrats de l’ascens a Segona A

Premsa20 de maig de 2019

Derrotes del Juvenil A i Sant Andreu Atlètic

Premsa19 de maig de 2019