Arriba el Campus d’Estiu 2013!

Un any més el club organitza el tradicional Campus d’Estiu, aquesta vegada com a novetat amb tres possibilitats: campus general d’iniciació, campus de tecnificació per línies i campus de porters. La inscripció es pot fer descarregant el díptic i portant-lo emplenat a les oficines.

A més dels entrenaments, el campus comptarà amb d’altres activitats esportives alternatives, com piscina o excursions setmanals. Els nens i nenes que s’hi poden apuntar, dels 4 als 16 anys, esmorzaran i dinaran a les mateixes instal·lacions.

Els pares, a més de les tres opcions de campus (general d’iniciació, de tecnificació per línies i de porters), podran triar el número de setmanes que volen apuntar els seus fills, des d’una fins a cinc setmanes. Les dates van del 25 de juny al 26 de juliol.

El pagament s’haurà de fer en el moment d’inscripció a les oficines del club. Primer cal descarregar el díptic que us adjuntem a continuació, imprimir-lo i emplenar-lo amb les dades pertinents per poder-lo portar en el moment d’apuntar-vos.

Clica sobre el següent enllaç per descarregar el díptic. Se t’obrirà una nova finestra, torna a clicar sobre Díptic Campus d’Estiu 2013: DÍPTIC CAMPUS D’ESTIU 2013

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS