Comença el compte enrere per viure una final al Narcís Sala

Des d’avui mateix s’inicia a les xarxes socials del club un compte enrere per una nit històrica de la qual han de participar tots els andreuencs. Falten deu dies i volem que el poble s’impliqui perquè dijous 11 a les 20:30, el Narcís Sala presenti el millor aspecte.

I és que no s’arriba cada dia a una final. Menys encara amb la possibilitat de jugar-la a casa. Aquesta oportunitat, única fins ara en més de cent anys d’història, és ja una realitat i tindrà lloc el proper dijous 11. Es tracta doncs de gaudir-la com es mereix, i per això sempre és necessari que la gent estigui al costat de l’equip. Més encara després del gran esforç que s’ha hagut de fer, jugant deu partits més que la resta d’equips i fent més de 3.200km per carretera i 5.000km en avió.

Durant els propers deu dies, els que falten perquè la pilota rodi al Narcís Sala, trobareu una imatge diferent a la portada del compte oficial a Facebook del Sant Andreu, sempre acompanyada del compte enrere per dijous 11. Us animem a comentar-la i compartir-la, per anar fent així ambient i que tothom s’assabenti de la importància d’aquest enfrontament.

En breu podrem anunciar com i quan es podran comprar les entrades i fer públics els preus definitius. Els socis pagaran un preu reduït i la resta de públic la mateixa quantitat que per qualsevol altre partit de lliga tot i tractar-se d’una final.

L’equip haurà d’afrontar aquest dijous el partit d’anada a Lorca, a gairebé 700km de Sant Andreu. Una distància i una data que privarà molts andreuencs de desplaçar-se, per això és important aprofitat que la final és a doble partit i donar suport en el partit decisiu, la tornada que tindrà lloc al Narcís Sala una setmana després.

Us hi esperem perquè #volem fer història!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS