El Cadet A, a un pas de l’ascens a Divisió d’Honor

Els andreuencs podrien certificar la seva tornada a la màxima divisió de la categoria si demà a les 12:30 superen el Josep Maria Gené Assí al Narcís Sala. És la primera oportunitat d’assolir l’ascens, tot just la temporada següent de baixar a Preferent.

L’equip és líder del Grup 4 de la categoria Cadet Preferent amb 8 punts d’avantatge sobre l’Espanyol B, segon classificat, i 14 sobre la Damm B, tercera. Cap d’aquests dos pot pujar per la seva condició de filial. Sí ho poden fer el quart, el Santa Eulàlia, i el cinquè, el Josep Maria Gené Assí, amb qui s’enfronten demà els quadribarrats.

Quan queden 21 punts en joc, els andreuencs tenen un avantatge de 19 respecte els seus perseguidors amb opcions de pujar. Això significa que, faci el que faci el Santa Eulàlia, una victòria del Cadet A donaria matemàticament l’ascens als del Narcís Sala, doncs com a mínim la distància es mantindria i quedarien ja només 18 punts per disputar-se.

Us animem a tots a venir demà a donar suport al nostre Cadet A!

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS