El Juvenil B pot aconseguir l’ascens contra l’Europa

Els quadribarrats reben dissabte a les 18:00 l’etern rival al Narcís Sala amb l’opció de certificar l’ascens a Preferent en cas de victòria. Després del Cadet A, que va aconseguir pujar dissabte passat, ara és el torn pel Juvenil B.

A sis jornades per acabar la lliga, els andreuencs són líders amb 16 punts de marge sobre el segon classificat, la PB Barcino. Una victòria dissabte contra els escapolats els donaria matemàticament l’ascens, mentre que un empat o una derrota, combinades amb una punxada de la PB Barcino, també els faria pujar.

Els registres del Juvenil B aquesta temporada són espectaculars, sent l’equip més golejador, amb 88 dianes a favor, i el menys golejat, amb només 22 en contra. El balanç fins ara és de 20 victòries, 3 empats i tan sols una derrota.

Més en

Sessió d’entrenament a la platja

Premsa21 de juliol de 2018

Ferran Jutglà, joventut i qualitat ofensiva

Premsa20 de juliol de 2018

Mario Iniesta assumeix la Direcció Esportiva

Premsa20 de juliol de 2018

Carta de comiat d’Àlex Redondo

Premsa19 de juliol de 2018