Er1c, un dels secrets del campió de Copa Federació

Des d’aquesta temporada el cos tècnic del Sant Andreu està utilitzant un sistema informàtic de l’empresa 1d3a, col·laboradora del club. Es tracta d’un mèdote d’scouting utilitzat pels equips d’elit i del qual també podem gaudir-ne al Narcís Sala.

Er1c és una eina que, després de gravar els partits en vídeo, permet analitzar-los al detall. Els tècnics divideixen i arxiven cada jugada en funció de la tipologia i els interessos, per després mostrar-les als jugadors en les sessions de vídeo prèvies als partits.

En el cas de rivals menys coneguts, com els que el Sant Andreu s’ha trobat en la Copa Federació, aquest sistema ajuda a conèixer millor que fa cada equip en cada situació del joc. Una gran oportunitat per veure debilitats i fortaleses del contrari i saber per on atacar o defensar millor.

En aquest vídeo de BTV podeu veure l’explicació del funcionament d’Er1c:

 

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS