Festa grossa a Sant Andreu!

L’equip ha celebrat aquest vespre el títol de Copa RFEF amb el poble. Ho ha fet primer amb una rua en autobus descapotable, tot seguit a l’església i per acabar a l’Ajuntament, on des del balcó els protagonistes s’han dirigit a la nombrosa afició aplegada.

Ser campions mereixia celebrar-ho com toca, i aquesta tarda Sant Andreu ha pogut gaudir de la festa dels vencedors de la Copa RFEF. El bus ha sortit del Narcís Sala quan passaven uns minuts de dos quarts de vuit del vespre, acompanyat per una comitiva de diables i timbalers. També un notable grup d’aficionats ha anat seguint l’equip i donant-li suport en tot moment, així com els veïns que han sortit en massa als seus balcons a saludar els jugadors.

Un cop arribats a la Plaça Orfila, l’animació s’hi ha quedat per acabar d’engrescar els presents de la plaça, que ja esperaven els campions amb moltes ganes. Llavors l’autobus ha trepitjar l’accelerador i s’ha completat una volta a més velocitat abans de baixar. Era el moment d’entrar a l’església i oferir el títol a Sant Andreu, a qui s’ha fet soci d’honor. També el capellà Pep Soler ha rebut el seu carnet de soci del club.

El següent pas era creuar la plaça per entrar a l’Ajuntament del districte. Allà, rebuts pel regidor Raimon Blasi, la plantilla ha sortit al balcó per agafar el micròfon i dirigir-se a tots els qui s’aplegaven a sota.

Podeu veure les imatges de la festa en els dos següents videos de BTV:


Fotos: Judit Andreu

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS