La Colla Castellera Jove de Barcelona, amb el Sant Andreu!

Els grana seran dijous al Narcís Sala per recolzar l’equip i fer vibrar l’afició amb la seva actuació castellera durant el temps de descans. Es tracta d’un suport més per ajudar l’equip a aconseguir aixecar el seu primer títol estatal de la història.

Parlem d’una colla castellera jove, doncs va ser creada l’any 2010. Malgrat que les seves primeres actuacions les van fer amb camisa blanca, l’any 2011 van adoptar l’actual color grana. Un color que serà present dijous a les graderies de l’estadi andreuenc. El club agraeix la seva col·laboració en una nit tant important i esperem que tothom gaudeixi amb els seus castells.

Foto: Flickr Jove de Barcelona.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS