Dia històric pel Sant Andreu. Aquesta nit a partir de les 21:00, l’equip començarà a disputar la final per aconseguir el primer títol estatal de la seva història. Serà en el partit d’anada a l’estadi Artés Carrasco contra la Hoya Lorca. Podreu seguir-ho tot a través del twitter oficial del club i Ràdio Trinitat Vella.

Han estat 10 partits per arribar fins aquí. Molts minuts de joc i molts kilòmetres de carretera que tenen la recompensa d’optar a ser campions. Una tasca que no serà gens fàcil, doncs el rival, tot i ser de tercera divisió, és líder destacadíssim del seu grup i, de fet, ja està classificat per jugar el play-off d’ascens a Segona B.

L’equip murcià té 66 punts a la classificació, onze més que el segon, i el seu balanç de gols és de 71 a favor i només 20 en contra. A més, a la Copa RFEF ha eliminat cinc equips de categoria superior en la fase estatal, tots ells de Segona B: Orihuela, Almería B, Loja, Binissalem i Zaragoza B. Tots aquests equips van caure derrotats en el partit jugat a l’Artés Carrasco, un camp on els jugadors entrenats per Sebastián Jurado només han deixat escapar quatre punts en tota la lliga.

Es tracta doncs d’un equip que està fent una temporada brutal, havent acumulat 12 victòries consecutives en lliga entre finals de 2012 i inicis de 2013. Tot i això, l’exigència de la Copa RFEF, on van haver de remuntar a la pròrroga contra el Zaragoza B en semifinals, els ha passat factura en el darrer mes de competició. Els murcians han sumat en aquests darrers trenta dies les mateixes derrotes, dues, que en sis mesos de lliga.

L’enfrontament d’aquesta final serà inedit, doncs el Lorca i el Sant Andreu no s’han vist les cares mai fins ara. Cap dels dos ha jugat mai tampoc una final de Copa Federació, una competició de la qual l’actual campió és el Binissalem.

Aquesta matinada la ciutat de Lorca ha registrat un terratrèmol de 4,3 graus que per sort no ha causat danys ni desperfectes. L’equip s’ha llevat a Alacant, on ha fet un entrenament suau a l’hotel. Tot seguit està previst fer una sessió de vídeo, dinar i continuar fins a Lorca.

Foto: geolocation.ws i Roger Matamoros.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS