La Hoya Lorca CF 0 – UE Sant Andreu 3

L’equip ha aconseguit una grandíssima victòria aquesta nit a Lorca en l’anada de la final de Copa RFEF. Les aturades de Morales i els gols de Boniquet, Edgar i Marc Mas, tots tres a la segona part, apropen molt la possibilitat de ser campions dijous vinent davant l’afició.

Ha estat un partit digne d’una final on l’encert andreuenc ha marcat clarament la diferència. Els locals han estat superiors a la primera part i han obligat Morales a lluïr-se en diverses ocasions, però a la segona els quadribarrats han apretat l’accelerador i en tan sols dos minuts han posat el 0 a 2. La Hoya Lorca ha tingut l’opció d’escurçar amb un penal inexistent que Meca no ha transformat. En els darrers minuts, un golàs de Marc Mas ha posat l’eliminatòria encara més de cara pels catalans.

L’inici ha estat elèctric. Els locals han començat avisant amb un cop de cap de Meca que Morales ha pogut atrapar en dos temps, però de seguida el Sant Andreu ha respost forçant el primer córner i amb un xut de Boniquet des de la frontal que ha sortit per sobre la porteria. Era el preludi de la millor ocasió andreuenca de la primera part, quan Edgar feia una paret amb Boniquet i la seva rematada amb l’esquerra la treia el porter David posant una bona mà.

Quan el ritme ha decaigut una mica La Hoya Lorca s’ha fet amb el control de la pilota i ha començat a generar perill. Iván Pérez completava una bona jugada dels locals per banda amb una rematada molt desviada just abans de la gran acció de perill dels blanc-i-blaus, una triple ocasió. Morales treia una mà de reflexos a rematada de Meca des de la frontal de la petita, per tot seguit i aixecant-se del terra, tornar a desviar una segona rematada. La pilota ha tornat a caure a peus d’un jugador local, que ha acabat la jugada amb una rematada un pèl creuada.

Els murcians n’han tingut una altra de clara abans del descans, amb una rematada enverinada de Nico que agafava rosca i Morales ha desviat a un costat. El perill del Sant Andreu estava en el contraatac, però en aquests minuts no ha pogut finalitzar cap de les jugades que ha trenat.

L’equip ha sortit dels vestidors disposat a tenir la pilota que li havia faltat durant la primera part i els resultats han arribat de seguida. Una passada en profunditat de Serramitja l’aprofitava Boniquet per batre el porter local amb una rematada creuada. Era el 0 a 1, amb el valor que té el gol a camp contrari en una eliminatòria així. Un valor que s’ha multiplicat per dos tot just dos minuts després, quan Serramitja, aquest cop amb una pilotada llarga, provocava la sortida del porter fora l’àrea, aquest no encertava a refusar i Edgar s’emportava la pilota per fer el segon a porta buida.

Els gols han fet mal a un Lorca que no sabia reaccionar. I l’equip a punt ha estat d’aprofitar-ho per fer el tercer amb un xut de Boniquet al travesser després de superar el porter David. Del que podia haver estat el 0 a 3, al que podia haver suposat l’1 a 2. L’àrbitre murcià li ha fet un autèntic regal a La Hoya Lorca assenyalant penal en una piscina d’Iván Pérez, però Meca no ho ha aprofitat i ha enviat la pena màxima al travesser.

L’errada ha semblat deixar encara més tocat l’equip murcià i el partit ha anat baixant poc a poc el ritme. Quan semblava que el resultat seria definitiu ha aparegut Marc Mas per fer una paret amb Josu i afusellar la porteria del Lorca amb una gran rematada creuada. Resultat més que favorable pels interessos andreuencs que es plantaran dijous vinent al Narcís Sala amb tot de cara per aixecar la Copa RFEF.

La Hoya Lorca CF 0

UE Sant Andreu 3

La Hoya Lorca CF: David, Prior, Juanito, Josan, Paco Lorca, Carlos Rodríguez., Nico, Meca, Armando, Eddy i Iván Pérez.

UE Sant Andreu: Morales, Xapi Arnau, Dídac, Cárdenas, Rubén, Gómez, Serramitja, Quim Araujo, Marc Mas, Boniquet i Edgar.

Gols: 0-1 Boniquet (52′), 0-2 Edgar (54′), 0-3 Marc Mas (87′).

Àrbitre: Sánchez Hernández, del col·legi murcià. Ha mostrat la groga als visitants Dídac i Gómez.

Fotos: Judit Andreu.

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS