Les entrades per a la final de Copa RFEF, a partir de dilluns

Es podran adquirir de manera anticipada a les oficines del club dilluns 8, dimarts 9 i dimecres 10, de 18:00 de la tarda a 20:00 del vespre. Els preus seran des dels 5 euros, pels socis i pares del futbol base, i des dels 10 euros pel públic.

Els aficionats que no les puguin comprar aquests tres dies de manera anticipada, ho podran fer el mateix dia del partit a les taquilles des d’aproximadament una hora abans de l’inici. És recomanable, en la mesura del que es pugui, tenir-les abans per evitar possibles cues.

Aquest cop, donada la singularitat de la final, es farà jornada econòmica i els socis i pares del futbol base també hauran de pagar. Seran només 5 euros, si es compra l’entrada a General, o bé 10 si es prefereix veure el partit des de la Tribuna. Els jugadors del futbol base, en canvi, tindran entrada gratuïta. Per descomptat, estan tots convidats a donar suport al primer equip.

Tot i tractar-se d’una final, amb l’opció de poder veure l’equip aixecar un títol a casa per primera vegada en la història, el preu pel públic serà el mateix que el de qualsevol altre partit: 10 euros l’entrada a General i 15 a Tribuna. Els passis federatius i les invitacions no serviran per a aquest partit.

Repassem els preus:

Entrada General per a Socis: 5 euros
Entrada Tribuna per a Socis: 10 euros

Entrada General pels pares del futbol base: 5 euros
Entrada Tribuna pels pares del futbol base: 10 euros

Entrada General pel públic: 10 euros
Enrtada Tribuna pel públic: 15 euros

Jugadors del futbol base: entrada gratuïta
Menors de 14 anys: entrada gratuïta

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS