Piti Belmonte: “Ara la intenció és treure el màxim de punts possibles”

Després de trencar la pitjor ratxa de la temporada, el tècnic andreuenc no vol marcar-se cap xifra concreta de punts per poder participar a la Copa del rei. “Aquí entra un tema de matemàtiques, i les de la Federació només les coneixen ells”.

El 3 a 0 contra el cuer sitúa el Sant Andreu amb 55 punts, més a prop de les teòriques places que dónen accés a la Copa. Els criteris de classificació no estan gens clars, doncs en principi hi entren els cinc primers equips de cada grup i els dos millors sisens. Un nombre que cada any acaba variant i que també es veu influït pel nombre de filials que inicialment es compten i que després no hi poden participar.

En tot cas, el triomf contra el Binissalem dóna més possibilitats de ser entre aquests equips. Sobre el partit, Piti Belmonte deia que el resultat no va fer realitat al que es va veure sobre el camp, doncs el conjunt blau va tenir situacions per poder empatar que no va poder aprofitar, i és que “les dinàmiques en el futbol importen moltíssim”.

De cara al proper partit, diumenge a les 17.00 a les illes, l’entrenador creu que cal trencar la dinàmica negativa fora de casa, un fet que a la Copa RFEF es va aconseguir a camps com el del Tenerife B i el Lorca. En aquest sentit “hem de pensar que el camp del Mallorca pot ser propici”, assegurava el tècnic.

La victòria contra el Binissalem, que trencava una ratxa de sis partits sense guanyar, era “la millor solució a la falta de frescor dels últims partits a l’hora de tenir la pilota”.

Sobre el seu futur, el tècnic té clar que la seva primera opció és seguir al Sant Andreu, però s’ha d’esperar a veure què proposa el club i quines són les possibiltiats de cara la temporada vinent.

Pel que fa a tot el que envolta el tema de la Xina, Piti assegura que fins que no hi hagi res tancat sobre la taula no es poden fer valoracions amb fonament.

Escolta la roda de premsa:

 

Per a més informació podeu contactar amb premsa@uesantandreu.cat

SEGUEIX-NOS